Sale!

Minn Kota Riptide Instinct Quest 60″ 90/115 WR

Alkuperäinen hinta oli: 6456,00 €.Nykyinen hinta on: 5995,00 €. sis alv 24%

Minn Kota Riptide Instinct Quest 60″ 90/115 WR

Saatavuus: Varastossa 1 kpl, toimitusaika noin 1-3 päivää

Tuotetunnus (SKU): 1358560 Osasto:

Minn Kota Riptide Instinct Quest 60″ 90/115 WR. Tuotenumero: 1358560

Äärimmäisiin olosuhteisiin suunniteltu Minn Kota Riptide Instinct on suolavettä kestävä Quest-sarjan keulasähkömoottoriMallin hiiliharjaton Dual Voltage 24/36V –moottori on entistäkin hiljaisempi ja antaa jopa 115 paunan työntövoiman. Instinctissä on myös ainutlaatuinen moottorin sähköinen nosto ja lasku sekä trimmitoiminto.

  • 24/36 V hiiliharjaton Dual Voltage -moottori, 30 % pidempi käyttöaika, jopa 50 % enemmän vääntöä ja pidentää moottorin käyttöikää.
  • Täysin uusi muotoilu, uudistettu rakenne ja tekniikka sekä Power Prop -potkuri. 
  • Auto Stow & Deploy: Nosta moottori ylös tai laske alas vain napin painalluksella.
  • Hallitse moottoria kaukosäätimellä, One-Boat Network -mobiilisovelluksen tai Humminbird-luotaimen ruudulta. 
  • Power Trim: säädä koneen korkeutta kaukosäätimellä, jalkapedalilla, mobiili APP:silla tai yhteenliitetyllä Humminbird-luotaimella.
  • Advanced GPS: Minn Kotan uusi parannettu GPS-ohjaus pitää sinut paikallaan. Aseta Spot-Lock taivasankkuri, tallenna reittejä, hallitse nopeutta ja ohjausta sekä paljon muuta suoraan päivitetyllä kaukosäätimellä. Uudistunut GPS yhdistää sekä i-Pilotin että i-Pilot Linkin tarjotakseen sinulle molempien maailmojen parhaat puolet.  
  • One-Boat Network vakiona: Moottorissa One-Boat Network -yhteys valmiina ja mukana tulee kaikki mitä tarvitset verkkoyhteensopivien Humminbird-luotaimiin yhdistämiseen.  
  • Spot-Lock-ankkurointi Jogin avulla: Spot-Lock pitää sinut paikoillaan äärimmäisen tarkasti ja mahdollistaa GPS-ankkuroinnin missä tahansa. Sisäänrakennetun suunta-anturin avulla voit siirtää Spot-Lock-sijaintiasi 1,5 metriä haluttuun suuntaan napin painalluksella.  
  • Drift Mode -toiminto ohjaa veneen nopeutta ja suuntaa tarkasti haluttua kurssia pitkin, virtaukset ja tuuli huomioiden.  
  • Real-Time Battery Monitoring System: seuraa virrankulutusta reaaliaikaisesti. Akunvaraustilannäyttö helpottaa akunvirran valvontaa ja hyödynnä virransäästötilaa jatkaaksesi kalastusta pidempään ECO-tilassa. 

Suositeltava pikajalka: Minn Kota pikajalka RTA-55

Malli Työntövoima Rikipituus Max venepituus
RT Instinct 90/115 WR 60″ 90 lb / 41 kg (24V)
115 lb / 52 kg (36V)
60 tuumaa
152 cm
21 jalkaa
6,4 m

 

Etäisyys Suositeltu rikipituus
50 – 86 cm 60” (152 cm)

 

Pakkaus sisältää:
Riptide Instinct Quest -keulasähkömoottori
Advanced GPS-kaukosäädin & kaulanauha
9m Humminbird ethernet-kaapeli
Humminbird HELIX-adapterikaapeli

Yhteys Humminbird luotaimeen kytketään mukana tulevalla 9 metrin Humminbird Ethernet -kaapelilla. Ylimääräisiä sovittimia ei tarvita, jos luotaimessasi on vapaa verkkoportti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart