Huolto

Aintaar Minn Kota huolto huoltaa kaikkia Minn Kota keulamoottoreita. Voit toimittaa moottorin huoltoon Matkahuollon/Postin kautta tai tuomalla paikanpäälle.

Minn Kota keulamoottorien takuuhuollot

Minn Kota keulamoottoreilla on pääsääntöisesti 2 vuoden takuu. Ota yhteyttä puhelimella 0405436552 tai sähköpostilla pekka@aintaar.fi ennen koneen lähettämistä. Takuuhuolloissa toimitus tapahtuu asiakaspalautusnumerolla.

Minn Kota keulamoottorien huollot(ei takuu)

Ota yhteyttä puhelimella 0405436552 tai sähköpostilla pekka@aintaar.fi ennen koneen lähettämistä/tuomista huoltoon.

Moottorin vaurioiden korjaaminen saattaa kuulua venevakuutuksen piiriin jos rikkoutuminen on seurausta esimerkiksi kivilleajosta, myrskystä tai salamaniskusta.

Aintaar Minn Kota huollon varaosakaupasta voit ostaa varaosia Minn Kota keulamoottoreihin. Varaosanumerot löytyvät räjäytyskuvista(käyttöohjeesta). Omatoimiseen korjaamiseen löytyy ohjeita esimerkiksi Youtube videoista (huom. osa ohjeista saattaa olla huonoja/vääriä/vaarallisia).

Minn Kota perämoottorien huollot ja takuuhuollot

Aintaar Minn Kota huollon varaosakaupasta voit ostaa varaosia myös Minn Kota perämoottoreihin. Varaosanumerot löytyvät räjäytyskuvista(käyttöohjeesta). Omatoimiseen korjaamiseen löytyy ohjeita esimerkiksi Youtube videoista (huom. osa ohjeista saattaa olla huonoja/vääriä/vaarallisia).

Perämoottorien huolto ja takuuasioissa ota yhteyttä Normark Suomi Oy:n huoltoon. Puhelin 044 4250 570 tai sähköpostilla service@normark.fi

Huolto ja takuut | Normark

Pakkaaminen ja lähettäminen

Keulamoottorien toimittaminen huoltoon onnistuu Matkahuollon tai Postin kautta. Takuupalautuksissa lähetys tehdään asiakaspalautusnumerolla. Itse maksetuissa lähetyksissä pitää valita perille toimitus sekä tarvittavat lisäpalvelut paketin koosta riippuen(XXL, suuri, pitkä ym.) Kuljetusyhtiöiden verkkokaupat eivät aina näytä suoraan isokokoisia paketteja joten voi olla tarve kääntää erillinen ”suuret paketit” vipu päälle.

Keulamoottori on painava ja isokokoinen joten se on pakattava huolellisesti ennen lähettämistä. Pakkaa erityisen hyvin potkuriakseli ja moottorin ”evä”. Irroita potkuri ja lisää reilusti pehmustetta sekä tukea potkuriakselin ja evän ympärille. Huomioi että potkuriakseli ja evä saattavat vääntyä kuljetuksessa jos ne tulevat ulos pakkauksesta. Pakaa myös moottorin muut osat naarmuuntumisen varalta.

Huomioi että huonosta pakkaamisesta johtuvat kuljetusvauriot ovat asiakkaan vastuulla myös takuupalautuksissa.

Toimita vikaselostus ja yhteystiedot(nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti) koneen mukana tai sähköpostilla pekka@aintaar.fi

Liitä takuukorjauksissa mukaan myös kopio ostokuitista.

Shopping Cart