Huolto

Aintaar Minn Kota huolto huoltaa kaikkia Minn Kota keulamoottoreita ja Talon matalanvedenankkureita. Huollolla on Minn Kotan tehtaalla USA:ssa suoritettu Service Training Certificate sekä pitkä kokemus Minn Kota keulamoottoreiden huolloista. Erityisosaamisena vaativampien sähkövikojen asiantuntemus.

Aintaar varaosakaupasta Suomen laajin valikoima Minn Kota, Cannon ja Humminbird varaosia. Kaikki verkkokaupan varastotuotteet toimitetaan suoraan omasta varastosta.

Minn Kota keulamoottorien huollot

Ota yhteyttä puhelimella 0405436552 tai sähköpostilla huolto@aintaar.fi ennen koneen lähettämistä/tuomista huoltoon. Voit myös täyttää huoltolähetteen ja otamme yhteyttä. Voit toimittaa tuotteen huoltoon Matkahuollon/Postin kautta tai tuomalla paikanpäälle.

Moottorin vaurioiden korjaaminen saattaa kuulua venevakuutuksen piiriin jos rikkoutuminen on seurausta esimerkiksi kivilleajosta, myrskystä tai salamaniskusta.

Aintaar Minn Kota huollon varaosakaupasta voit ostaa varaosia Minn Kota keulamoottoreihin. Varaosanumerot löytyvät räjäytyskuvista(käyttöohjeesta). Omatoimiseen korjaamiseen voit kysyä ohjeita puhelimella numerosta 0405436552. Myös Youtube videoista löytyy kattavasti ohjeita korjaamiseen.

Minn Kota perämoottorien huollot

Aintaar Minn Kota huollon varaosakaupasta voit ostaa varaosia myös Minn Kota perämoottoreihin. Varaosanumerot löytyvät räjäytyskuvista(käyttöohjeesta).

Minn Kota takuuhuollot

Takuu asiat hoitaa ensisijaisesti maahantuoja Comstedt Finland Oy.

Takuuasioissa huollon puhelinnumero 020 198 00 43

Pakkaaminen ja lähettäminen

Keulamoottorin lähettäminen onnistuu Matkahuollon suuremmissa toimipisteissä sekä Postin rahti palveluna. Pituus ja koko rajoituksista johtuen keulamoottorin lähettäminen ei onnistu normaalina postipakettina eikä kaikista Matkahuollon toimipisteistä. Valitse lisäpalveluna perille toimitus sekä tarvittavat lisäpalvelut paketin koosta riippuen(XXL, suuri, pitkä ym.) Kuljetusyhtiöiden verkkokaupat eivät aina näytä suoraan isokokoisia paketteja joten käännä tarvittaessa erillinen ”suuret paketit” vipu päälle.

Keulamoottori on painava ja isokokoinen joten se on pakattava huolellisesti ennen lähettämistä. Pakkaa erityisen hyvin potkuriakseli ja moottorin ”evä”. Irroita potkuri ja lisää reilusti pehmustetta sekä tukea potkuriakselin ja evän ympärille. Huomioi että potkuriakseli ja evä saattavat vääntyä kuljetuksessa jos ne tulevat ulos pakkauksesta. Pakaa myös moottorin muut osat naarmuuntumisen varalta.

Huomioi että huonosta pakkaamisesta johtuvat kuljetusvauriot ovat asiakkaan vastuulla myös takuupalautuksissa.

Toimita vikaselostus täyttämällä huoltolähete. Lisää yhteystiedot myös koneen mukaan.

Shopping Cart